lunes, 3 de agosto de 2009

Els artefactes a Formentera




Hola de nou! Després de aquesta pausa en el bog, retorno de les vacances amb noves imatges i nous pensaments, i és que la pausa, s'ha degut a un viatge que he fet a Formentera, i explico això, perqué he decidit porta d'alla algo de tecnologia.




Bé, per poder ellaçar-ho, he pensat en parla de la conferéncia que ens va donar en Roberto Méndez sobre l'efecte que produeixen els artefactes, i en concret, sinó recordo malament, ens plantejava les bandes rugoses com un possible artefacte que modifica la conducta dels humans envers la carretera i concluïa dient que com a conseüència d'això, modificaven també els nostres valors d'una manera involuntaria.




¿I que té a veure això amb Formentera?, Doncs bé, lo primer que hem va cridar més l'atenció d'aquella illeta, era que els conductors, conduien fatal, molts sense casc, d'altres sene cinturo, i tots sobrepassaven de la velocitat máxima, amb lo qual, amb una illeta on possiblement no farien falta bandes rugoses, n'estava plena. I no precissament perquè fes falta per el tipus de carretera que hi havien, sinó simplement perquè els conductors no respectaven les normes vials i l'única manera de" "obligar a respectar les normes era restringint la conducta d'alguna manera.




Amb lo qual dir, que algunes vegades, si que es veritat que fa falta algunes mesures externes que ens condicionin a actuar correctament, de lo contrari a Formentera l'hospital estaria ple.

1 comentario:

  1. Aquesta és una Formentera diferent a la de l'anunci que aquest estiu l'ha fet famosa!

    ResponderEliminar