miércoles, 12 de agosto de 2009

La tecnologia i la infàcia

Fins a quin punt podem pensar que la tecnologia afecta a la infància? Doncs jo diria que desde el moment en que es cocevit el nadó, desde aquest punt la tecnologia ja està en marxa i ja forma part de les nostres vides. Però, això és bó o és dolent? Doncs, dir que segons el meu punt de vista en bona mesura és bó, perquè com ja he comentat en altres entrades al blog, la tecnologia i la ciència es fa progressa, evidentment, però crec que algú h de controlar la "quantitat de tecnologia" que entra en les vides de un infant, ja que no hem d'oblidar que estem parlant de infants i que tenen tot el dret de viure la vida pura tal i com l'han viscut els sesu pares, avis...
Crec, que es necessaria la tecnologia en un nen, perquè ha de viure i divertir-se, però també ha de divertir-se "biologicament" és a dir amb les coses que ens dona la naturalessa.
Molts pares, utilitzen la tecnologia en els infants com a mètode de protecció continuo, i no es que digui que actuen malament, el que vull dir és que són nens, i la tecnologia, no pot o millor dit no hauria de impedir que el nen s'embrutés, que el nen caigués a terra i és fes un petit "nya-nyu", o que aprenés dels seus errors.
La tecnologia ensenya molt als infants, evidentment, però l'usencia d'aquesta també, ensenya a saber enfrontarte a les coses i als problemes i a vegades això, els infants ho necessiten.

I perquè he fet aquesta reflexió?, doncs molt sencill, perquè mirant videos per internet, n'he trobat un de molt interessant, on la tecnologia d'alguna manera, d'una forma artificial, canvia la infància com naturalement s'entén. Evidentment, la realitat no és tal com la pintén en aquest video, ja que es tracta d'un spot publiciari i lo que pretén a travé de la tecnologia, és arribar a la sesibilitat de la gent i crear un somriure en les persones, però que si tots ens paressim en pensar un mica ens donariem conta del poder que pot tenir la tecnologia sobre les persones, inclús sobre els infants.
Per sort els nadons, ENCARA no patinen, però no sabem fins a quin punt pot arribar la tecnolog,a cada dia ens sorprendrà molt més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario