miércoles, 12 de agosto de 2009

Determinisme tecnologic: Tecnologia i Societat


Avui m'agradaria fer referència a un terme que hem estat utilitzatnt durant l'assignatura de tecnologia cursada aquest any. Es tracta del determinisme tecnologia,i voldria aportar el ue per a mi significa. Segons el meu punt de vista després de haver estudiat aquesta assignatura, el determinisme tecnologi es tot aquell canvi que s'ha produït en la societat o d'una manera social (en les persones) gácies a la tecnologia i ciència. És a dir que si hi ha quelcom progrès cientificotecnologi, hi haur`alhora també un progrés, la majoria de vegades a millor, en el àmbit social.


Amb lo qual crec que és del tot tranquilitzant, sabent que la ciència i la tecnologia, avancen a passes agegantades dia a dia.


Vull aportar també que, aquestes passes agegantades ajuden a que la educació sigui més innovadora, i que tingui la possibilitat d'accedir a nova tecnologia que facilita l'aprenentatge i l'absorció d'aquest.






Al cap i a la fi gran part de les nostres vides depenen de la ciència i de la tecnologia, quelcom inquietant alhora, però cert a la fi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario