lunes, 24 de agosto de 2009

Ivents graciosos i extravagants

Avui 24 d'agost, mirant el telenoticies i el diari Qué! he vist una noticia qe m'ha cridat molt l'aatenció i es la exposició d'invents que es clebra a Hospitalet de Llobregat, i parlo d'això perquè penso que té molt a veure amb l'assignatura tant amb algunes de les lecturas que hem lleit com a xerrades que ens han donat.


I el que hem preunto jo és lo següent: Tothom pot crear una tecnologia? I si algú creu que no haurà de anar a veure aquesta fira, perquè en un inici jo també creia que no però arrel de aquesta convenció, et fan entendre que tothom amb una bona idea pot crear un bon invent, que evidentment alguns no serviràn per a res i d'altres podràn arribar a ser molt úlils en un futur.


Penso que la qüestió està en innovar en explorar i experimentar coses noves amb la fi de trobar nous remeis o solucions a problemes quotidians, això sí, sempre de la má de la tecnologia.
He destacat alguns dels invents importants o si més no interessants que he pogut veure en les noticies i que més tard he buscat a la web de l'emisora.


Un dels creatius que més invents ha aportat a aquesta exosició és en Pep Torres, i un d'aquests invents és un que m'ha cridat molt l'atenció perquè és molt graciós és el paraigua-taxi:


Cosisteix en una persona que porta aquest paraiguas tacmpanya fins a casa en un dia plujós.

També n'hi ha d'altres com la pantalla protectora de "cotilles", és una pantalla negre on tu pots veure el ordenador però en del cantó no.

Són invents graciosos, que et fan passar un bona estona i que t fan aprendre una mca més sobre tecnologia, i sobretot que aquesta pot està més a aprop de nosaltres. Un dels inventors ens diu lo següent: "Para crear hay que ser curioso; soy capaz de comprarme discos o revistas sobre temas inverosímiles que nunca me había planteado para así descubrir cosas nuevas"

Lo més probable és que tots auests invents no es facin servir però la qüestió és pensar e innovar. Aquí deixo la pagina web per si voleu acabar de veure els innvents més extrabants i extranys però que no deixen de ser part d'aquesta tecnologia que tant hem treballat.
http://www.antena3noticias.com/PortalA3N/noticia/ciencia-y-tecnologia/Inhale-chocolate-mientras-ejercita-sus-musculos-planchando/7965155

No hay comentarios:

Publicar un comentario