jueves, 9 de julio de 2009

Docents obsolents

En aquesta nova entrada volia comentar la segona de les lectures que vam fer durant l'assignatura de tecnologia, la de "Tecnologia Educativa: Conceptos, aportaciones y límites". En aquesta lectura en concret, podem trobar que parla de varis temas molt interessants com poden ser, per exemple el canvi que produeix la tecnologia en l'ensenyança, afectant per exemple en el llicres, poden trobar també la innovació del multimedia i l'audiovisual (Edison), però se'n dubte a mi hem va atreure un altre aspecte de la lectura i es que en un moment donat, cap a l'inicid e la lectura, es pregunta si el docent està obsolet i s'ho pregunta pel fet de l'aparició en massa de maquinaria.

Doncs bé, jo volia donar la opinio d'aquest punt en concret, crec que actualment el professor no està obsolet, però el que si penso es que si a la llarga, aquest, no es va renovant, aprenent i reeducant-se serà molt difícil que pugui donar unes classe en condions. Segons el meu punt de vista, això succeeix, perquè a causa de la gran refoma tecnologica que s'ha viscut en el últims anys, arriba un punt que si no ens anem reciclant, parlem diferent lleguange que la gent més jove, i això podria arribar al punt de no entendren's.


Quan vaig llegir aquesta lectura, hem va venir al cap una pel·licula "The Faculty", que a gran escala, tracta de un grup d'universitaris que suspiten que els seus professors no son d'aquest planetai fan lo possible per a lluitar contra ells.
Se'ns dubte, això hem recorda molt al que s'exposa en la lectura i es que en realitat, es lo que deia abans, si un professor no es renova queda obsolet i com a conseqüència "semblen d'altres planetes", es comença a questionar la seva autoritat i a més a més, al thriller, els alumnes volen acabar amb ells igual que les màquines poden acabar amb ells en la realitat.


(Deixo el trailer de la peli per si el voleu veure)

Download

No hay comentarios:

Publicar un comentario