jueves, 9 de julio de 2009

Els videojocs son educatius o destructius?






Avui m'agradaria parlar dels videojocs, ja que es un tema que hem tractat bastant a classe, i que vam tenir el plaer de guadir de la conferéncia que ens va oferir en Xavi Giró, sobre aquest tema.



He visitat varis blogs on companys de la classe han parlat sobre el mateix tema, uns s'han possicionat en que els videojocs són una mala influéncia per a els nens de avui en dia, ja que són massa violents per a l'edad quesolen tenir. D'altres s'shan posicionat en el lloc contrari, contrarrestant que el videiojocs ´poden ser educatius i fonamentar el companyerisme i la interacció de grup.

Bé la meva posició tendeix més al segon grup de persones i es que crec que el videojoc agressiu en sí no es una eina perillosa sinó la eina perillosa es la má de l'adult que proporciona aquest material, és a dir, que el videojoc perillós ho és si l'adult no és conscient de l'edat del menor, però alhora si aquest videjoc s'utilitza adequadament pot ser de lo més educatiu.



Segons el meu punt de vista, és l'adult qui a de decidir quin videojoc donr al menor conforme la seva edat. Perqué evidentment un menor necessita algún adult que el gui per a elll.

No hay comentarios:

Publicar un comentario