sábado, 5 de septiembre de 2009

La medicina ja no esta als laboratoris

Avui buscant noticias sobre tecnologia a antena 3, he trobat una de molt interessant, sobre un superordenador, que es capaç de fer coses inimaginables i quefins ara no han tingut cap solució, com per exemple evitar una crisi financiara, com la que estem patint actualment, o millor encara trobar una curar a malalties com l'alzeimer o d'altres mortals, es a dir, seria una solució increible que aportaria molts ajuds a la humanitat.
Trobem, de nou, que la tecnologia, pot ser la solució a molts problemes de les nostres vides quotidianes.
De nou deixem enrrera les persones i la medicina per a substituir-la per ordinadors, investigant amb experiments virtuals per a trobar cura a les enfermetats, enfermetats, com hem dit abans, mortals, com el càncer o el sida, que fins ara no s'ha trobat antidot. Això se'ns dbte es tota una revolució per la medicina de avui en dia, que ajudaria moltissim a moltissimes persones que pateixen diariament aquestes enfermentats.
I no només ajudaria a la medicina o a la societat, sinó també seria capaç d'avisar sobre hurcans ajudant aixi a salbar moltes possibles vides, cosa que ara costa molt més de predir amb tanta antelació.
Un cop més la tecnoloia avança un pas per davant de la humanitat i de la capacitat humana, aportant-nos objectes o màquines increibles que ajudan a facilitar-nos la vida i fer-la més fàcili cómoda, aixó si, no oblidem que aquest ordinador, també a estat creat per persones.
Esperem que aquest superordenador pugui arribar allà on les persones, a travñes de la medicina tradicional encara no han pogut arribar, i pugui trobar solucions a totes aquelles respostes sense solució que ronden pels nostres caps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario