martes, 17 de marzo de 2009

Generacions pasades al Faceboock

Avui a classe hem estat debatint el tema de si les generacions pasades o anteriors podien i volien seguir el ritme de les noves tecnologies igual que ho poden fer les generacions més joves. Doncs bé, després de haver escoltat el debat, la meva opinio es que les generacions pasades potser no tenen tanta facilitat per adquirir nova informació com la generació jove que esta en un constant contacte tecnologic, però en el que no estic dacord, es en dir que aquestes generacions pasades ja han arribat al seu sostre, com s'ha dit a un "sostre de cristall", crec que el aprendre està (la majoria de vegades) de la mà de cadascú, i depen moltissim de l'interres i de les inquietuds de cadascú, depen de si hi han o no aquestes ansiens de aprendre més.

Per això vull aportar que també hi ha persones grans que s'intenten introduir en el nou món, i crec que es del tot admirable i exemple a seguir.

Per corrobora la meva opinió us adjunt-ho un vinvle on podreu trobar un article en relació amb el que hem tractat i on es demostra que gent de 65 i més, utilitza les tecnologies de la nova generació.

VINCLE. http://es.noticias.yahoo.com/11/20090311/twl-amn-tec-facebook-ancianos-1be00ca.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario